LeenaLauren

Naamakirja , bannit ja mielensäpahoittajat

Tulipa jälleen kerran viestiä FB ltä. Bannia 30 vrk, kiitosta siitä.  Nykyisin on enempi sääntönä kuin poikkeuksena se, että totuutta ei saa puhua ääneen, saatika kirjoittaa sitä mihinkään, taikka tehdä asioissa julkisia kysymyksiäkään. Varsinkin Vokkiasiat , Kelakorvaukset maahanamuuttajille  sekä oleskelulupatehtailut, jotka rikastuttavat tuomareita, tehdäänhän niitä jopa viisikin kappaletta peräperää ,jos ensimäinen ei tärppää ,eikä oleskelulupaa saada.Nuo kaikki ja joitakin muitakin asioita on HYSHYSlinjassa jota ei sovi tonkia. Samassa linjassa on maahanmuuton todelliset kustannukset ja niitten laskeminen. Kaikki halutaan pimittää meiltä ja suorastaan valehdellaan päin naamaa.

Minä ainakin veronmaksajana olen kiinnostunut siitä, mihinkä rahojani laitetaan / ei laiteta, paljonko menee ja kuka niistä hyötyy, kun on yksityisistä tomijoista kyse.

Jokainen kuitenkin tietää, että  mm VOKKIbisneksessä pyörivät isot rahat ja niissä on SPR:n ja muutaman muun toimijan lisäksi lukuisa määrä poliitikkojamme ja heidän sukulaisiaan. Voisi ajatella, että juurikin siksi halutaan ylläpitää tätä haittamaahanmuuttoa, poliitikkojen taholtakin. Hei me tienataan sillä.

Poliitikkojemme pitäisikin olla irti kaikista sellaisista yrityksistä, jotka liippaavat sellaista  toimintaa joka kustannetaan veroeuroillamme. Heidän on moraalisesti väärin olla hyötymässä itse tekemiensä päätösten rahallisista tuotoista.

*************************************************************************************

TOIMINTA

https://www.facebook.com/images/support_inbox/icons/actoricon_facebook.png

Tietoja kommentistasi

Tänään

Vain sinä voit nähdä tämän julkaisun.

Jos pyydät tarkistusta, katsomme julkaisua uudemman kerran.

Miku Salin MOT voisi jälleen kerran avata noita matubisneksiä aina siitä kun hakemuksia tehtaillaan vuositolkulla, VOKKIbisneksiä missä on mukana kunnioitettava määrä nykyisiä poliitikkojamme, SPR joka häärii kokkina sopassa aina Naziman omaan Vokkiin asti. Kelan erinäköisiä päätöksiä kuin mitä on suomalaisille jne .Nyt olisi korkea aika panna kissa kaikkine karvoineen pöydälle ja saada puhdistus aikaiseksi. Suomalaisten mitta alkaa olla jo tapissa.

***************************************************************************************

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama
Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Kysymyksen aikaan täällä ei näkynyt blogaajan valokuvaa, nyt näkyy. Itse alustuksesta ei selvää saa, vaikka naamasta nyt saakin.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren Vastaus kommenttiin #5

Luetun ymmärtäminenkin on taitolaji.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Ihmiseksi olen itseni mieltänyt.

Käyttäjän AaroKustaanheimo kuva
Aaro Kustaanheimo

Jos ei ole vielä erikseen Puheenvuoro-tunnusten salasanaa, niin sellainen on parasta hankkia nyt siltä varalta, että Facebook kaatuu tai tulee bannatuksi sieltä. Google Plus-kuluttajasovellus nimittäin lopetetaan 2.4.2019. http://aarokustaanheimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2...

Jukka Ryhänen
Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Yritin vaihtaa uuden kuvan tilalle, mutta se ei oikein onnistunut, jotenka joku häikkä oli siinä välissä. Tämä nyt on kuitenkin se kuva mikä on ollut koko ajan. Eiköhän se ole kuitenkin kuva kun kuva.

Jukka Ryhänen Vastaus kommenttiin #10

Sori tuo kommenttini ei ollut sinulle vaan se liittyi erään henkilön yöaikaiseen kommenttiin joka on nyt näemmä poistettu.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Kiitokset kommentistasi.
Kyllä, olen käynyt sossussa monet kerrat,nimittäin hoitamassa sairaitten lähimmäisteni asioita ja seurannut kuinka siellä peli etenee sekä ulkopaikkakuntalaisten että kantasuomalaisten osalta. Itselleni ei ole ollut tarvetta hakea sieltä mitään.
Kyse siitä, mitä olen kirjoittanut ,ei ole potaskasta, vaan siitä, että ihmiset haluavat OIKEATA tietoa, kuinka maamme makaa. Kyse on myöskin siitä asiasta,mitä meille jopa hallituksen taholta yritetään syöttää, jopa selviä valheita, sellaisiakin, mistä ovat välillä jääneet jopa kiinni.Kyse on myöskin siitä, millaiseksi sananvapautemme on alkanut muodostua täällä ja siitä, kuinka YLEä myöten, omilla veroeuroillamme,harrastetaan sitä samaa aivopesua. Siellä on "valikoivaa" uutisointia.
Se mitä kirjoitin ja mistä sain "nuhteet" näkyy siinä alaosassa. Onko se potaskaa vai ei, siitä voit olla ihan sitä mieltä mitä haluat.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Jos jostain, niin suomalaisesta sosialiturvasta on liikkeellä "urbaaneja legendoja" joilla ei ole totuuden kanssa mitään tekemistä, tämän opin kun itse toimin sos.lautakunnassa. Kelan-ja sosialitoimistojen virkailijat toimivat virkavastuulla ja noudattavat lakeja ja asetuksia päätöksiä tehdessään, mitään mahdollisuutta sooloiluun ei ole olemassa jos aikoo työpaikkansa säilyttää.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Suomalaisten virkailijoiden kanssa asioiminen on varmasti turvallisempaa kuin Facebookin kanssa.

Toimituksen poiminnat